VALTUUTETTU KUUSENTO PERUSSUOMALAISTEN VALTUUSTORYHMÄÄN

Nokian kokoomuksesta lähtenyt valtuutettu Iinu Kuusento on jättänyt jäsenhakemuksen Perussuomalaisten puolueeseen ja liittyy Nokian perussuomalaisten valtuustoryhmän jäseneksi.
– Perussuomalaisten toiminta on erittäin aktiivista ja innovoivaa, ja ryhmän päätöksenteko on avointa, demokraattista ja tasavertaista. On innostavaa ja luontevaa siirtyä Perussuomalaisiin, Kuusento kommentoi.
Nokian Perussuomalaisen valtuustoryhmän puheenjohtaja Maria Asunta toivottaa Iinu Kuusennon lämpimästi tervetulleeksi joukkoon.
– Kuusennon laaja-alainen osaaminen niin yritysjuridiikasta, kuntahallinnosta, kulttuurista ja mediasta on vertaansa vailla. Juuri tällaista naista me tarvitsemme, Asunta sanoo.
Nokian Perussuomalaiset ry:n puheenjohtaja Matti Salin on samoilla linjoilla, ja muistuttaa perussuomalaisten olevan aito yhteistyön puolue.
– Paikallispolitiikassa yhteistyö Kuusennon kanssa on ollut mutkatonta, joten on hienoa päästä tiivistämään yhteistyötä.
POLIITTISET VOIMASUHTEET MUUTTUVAT NOKIALLA
Poliittiset voimasuhteet muuttuvat Nokialla, sillä nyt suurimmat puolueet ovat persut ja demarit: perussuomalaisilla on 9 valtuutettua, aivan kuten sosiaalidemokraateilla.
Kokoomuksella valtuutettuja on 8.
Muista kaupunginhallitukseen kuuluvista puolueista vasemmistolla on 7 ja vihreillä 5 valtuutettua.
Kirjoitettu 12.5.2023

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa