Nokian Uutiset: Nämä asiat perussuomalaiset haluaisivat muuttaa

1) Terveydenhuollon siirtymä ilman palveluiden karkaamista etäälle on varmistettava! Palveluiden saatavuus ja saavutettavuus lähellä käyttäjää tulee olla ensisijaista.

Uusi terveyskeskus on saatava rakennettua mahdollisimman nopeasti, tämä on varmin keino mahdollistaa palveluiden säilyminen. Omaishoidon todellista tarvetta ja rahoitusta tulee selvittää ensi kaudella. Vaikka hoitomuoto ei koske ainoastaan vanhusväestöä, tulee ikärakenteen muutos vaikuttamaan palveluntarpeeseen.

2) Nokialaisen veronmaksajan omaisuudesta on huolehdittava! Sisäilmaongelmaiset rakennukset on saatava kuntoon, veronmaksajille tarpeettomista ja ylläpidoltaan kalliista rakennuksista on päästävä eroon. Teiden korjausvelka lisääntyy, jatkuva ”pahimpien kohtien paikkailu” ei riitä, teiden ylläpitoon pitää saada lisärahoitusta.

Myös julkisen liikenteen vuoroja on mietittävä uudelleen käyttäjien kannalta, ihmisten liikkumista ei tule vaikeuttaa täysin tarpeettomilla linjan vaihdoilla.

3) Sähköiset palvelut ja tiedottaminen saatava kuntoon! Palveluiden siirtämisessä uudelle toimittajalle ollaan vaikeuksissa, heikosti toimiville palveluille ei ole mitään tarvetta. Palveluiden muuttuessa sähköiseksi toimivuus on varmennettava ja myös niiden olemassa olosta tulee tiedottaa selkeästi.

Kaupungin verkkosivustot ja sosiaalisen median kanavat on saatava nykyaikaan.

Tiedottaminen ja vuoropuhelu kuntalaisten kanssa on lapsen kengissä, kanavat ovat olemassa, niitä ei vain käytetä.

Artikkeli on julkaistu Nokian Uutisissa 15.3.2017, toimittaja Kimmo Häkkilä

http://www.nokianuutiset.fi/elamanmeno/nama-asiat-perussuomalaiset-haluaisivat-muuttaa-6374088/

Kirjoitettu 15.3.2017

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa