Evästystä piirille tuoreelta piirihallituksen jäseneltä.

Pirkanmaan PS-piirin kevätkokouksessa onniteltiin kansanedustajia Niemi, Savio, Puisto, Bergbom, Vigelius 🇫🇮 Onnea matkaan vastuulliselle tielle, jossa kansan odotukset ovat korkealla.🙏 Myös piirin toiminnasta käytiin evästekeskustelua. Ajatuksiani esitin, koska valitsivat piirihallitukseen:

🤝 Piirimme on 23:n paikallisosaston edustaja ja niitä varten. Piirillä on palvelutehtävä, kuuntelutehtävä, tiedonvälittäjän tehtävä. Tehtävä on vastuullinen. Se edellyttää jämptiyden lisäksi sensitiivisyyttä, kykyä asettua toisen asemaan, vastaantuloa, läsnäololle aikaa, aitoa kiinnostusta ihmisten ajatuksista.

🤝 Perussuomalaisuuden voima on rehellisyydessä. Meillä ei onneksi ole historian hämäristä kumpuavaa sosialistista DDR/KGB-perinnettä, jolle luonteenomaista olivat ilmiannot, kantelut, salailu, epäily ja fabrikointi, jossa keksitään syyt ja valikoidaan raportoijat, jotta saadaan syyllinen tuomiolle. Ei! Pysymme tosiasioissa. Huolet otetaan puheeksi heti ja aina ensin paikallisesti. Tätä kutsutaan läheisyysperiaatteeksi.

🤝 Johdon on kyettävä vastaamaan mahdolliseen kritiikkiin, ei torjumaan sitä. Kaikki palaute on tervetullutta. Sana olkoon vapaa. Puhe voi olla suoraakin, kunhan ei ivaa toista. Joskus totuus sattuu, mutta epärehellisyys sattuisi enemmän. Ristiriidoissa auttaa kaksi asiaa: anteeksipyyntö ja anteeksianto. Ja lyhyt poliittinen muisti 😇

🤝 Perussuomalaisuus on avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. Hallinnossa emme suhmuroi, kabinettivaltaa emme käytä, kavereille emme junaile kiitosvirkoja tiskin alta. Hillotolpat eivät meitä kiinnosta, vaan poliittisen muutoksen teko ja Suomen kurssin kääntäminen mielestämme oikeaan suuntaan.

🤝 Moniarvoisuus, kansanomaisuus, rosoisuus… ihmisten laaja kirjo on harvinainen rikkautemme puoluekentällä, jossa seinämme ovat leveällä, kattomme korkealla. Olemme erilaisia mutta yhtenäisiä. Kaikki mukaan, kaveria ei jätetä.

🤝 Kannatuksen aallonharjalla voi hetken hihkua, auringossa tovin paistatella. Menestys ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys saati yksilösuoritus: se on kovalla yhteispelillä tehty eikä henkilöitävissä. Kunnioitus on ansaittava joka päivä, hihat käärittävä joka päivä 👉 mars hommiin, siis.

🤝 Tähän kaikkeen uskottavuus perustuu: rehtiyteen, suoraselkäisyyteen, sanojensa mittaiseen naiseen ja mieheen. Siitä pidetään kiinni yhdessä tuumin 💛 💙

Maria Asunta Pirkanmaan piirihallituksen jäsen, Nokian Perussuomalaiset.

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa